Nak Berkepit Je Haishhh


Aktiviti rutin setiap Sabtu : menghantar Adam ke sesi latihan taekwando dan Aleesya main naik-turun tangga :)

Asalkan abang break je untuk minum air, adik akan datang. Bukan datang sesaja tau... datang kiss abang dia.

Haaaa... 

Abang kan dah besar, malu la kan nampak adik dok kiss bermanja dengan dia. Kikiki.

Gambar ni, adik nak kiss abang, tapi abang tak kasi ;p

7 comments:

  1. baguslah adik beradik mesra camni..afia ngan aiman sekarang sejak nk dpt adik baby ni keja gaduh je..pening kepala ibu.hahaha

    ReplyDelete
  2. rapatnye dorang.. mesti sweet kan time adik kiss abang di tu~ :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Alololo.. comeinya dua beradik ni... sweet je tengok...

    ReplyDelete
  5. Saya ingatkan siapa tadi yang nak berkepit.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Saya ingatkan siapa tadi yang nak berkepit.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. I really like your writing style, great information, thankyou for posting. What are some of the cheapest places to travel to in the world? From Asia to Africa and Europe, Things to do 's got budget breakdowns for the cheapest ...

    ReplyDelete