Minion Di Mid Valley


Hampanya rasa. Lautan manusia terlalu ramai. Sesak! Niat hati nak ambil gambar Aleesya berposing dengan minion. Kenapa Aleesya? Sebab, Adam bukan minat dengan minion.

Mulanya, cuba juga menyelit di sini. Tetap sesak. Disebabkan tiadanya push factor, tak kuasa la mama nak bersesak dalam lautan manusia kan.

Jadi lah dapat menyelit sikit-sikit. Ini candid adik yang baru bangun tidur. Kikiki. 


Alamak, ada budak kacau Aleesya la. Here comes abang Adam the rescuer. Untung ada abang kan!


Penuh! Kami beredar. Ahaaaa... Jumpa tiga minion yang tak dihurungi manusia. Aishhhhh... Ada pulak poster tulis I am with stupid ... Referring pada orang yang bergambar dengan tiga patung minion tu. Huh! Tak kuasa la kan nak bergambar. Macam diperbodohkan pula kan. Patutlah tak sesak tiga ekor minion ni.

Meneruskan agenda. Dan sebelum balik, sempat la juga snap gambar Adam bersama minion. Ahaaaaa... Adam tak nak posing, sebab dia tak excited mahu pun heran dengan minion. 
Tak heran sesangat sampai offer nak ambil apa-apa barang minion pun dia tak mahu.

3 comments:

 1. Replies
  1. Maybe sebab Adam boy kan. Tak minat. Aleesya pula kecil lagi :)

   Fae kena dtg kl!

   Delete
 2. Saya bernasib baik. Kebetulan nak balik dari kerja, kawan terima WA dari kawannya yang bekerja di MV kata ada minion. Apalagi, petang itu juga kami pergi. Dek kerana baru first day, orang tak ramai. Sempatlah pose menarik sana sini situ tanpa berebut *_*

  ReplyDelete