Splashhhh Di Gambang Waterpark


Tak tahu mana nak dituju untuk bersuka-ria bersama keluarga? Terjah sahaja ke Gambang Waterpark! Tidak jauh dari KL dan dapat bertukar suasana.

Apa yang best di Gambang Waterpark? Tentulah kolam ombak terbesar di Malaysia dan gelungsur air terpanjang di Malaysia. Haaaa... Kan seronok!


Adam main di Coco Beach : kolam ombak. Agak-agak penat, beralih ke Penguin Island pula. Kiranya, kami memang tak habis explore pun. Itupun Adam dah happy sangat-sangat. Bila bermain begini, mandi kolam renang biasa pun seronok.Bila lapar, banyak gerai makanan yang boleh dikunjungi. Kami makan nasi kukus ayam goreng. Baunya.... Dari jauh dah memanggil perut yang berkeroncong. Padahal dah breakfast di hotel. Ikutkan hati, memang Adam nak bermain seharian la di sini. Tapi, terpaksa la balik. Letih dah. Kalau ditanya berbaloi ke tidak, ye... Anak-anak seronok. Cuma tempat penginapan tidak seindah dikhabarkan. Bilik ok, cuma service agak mengecewakan. Kami akan datang lagi, tapi check in di resort lain la pula ye. Tapi macam biasa, bila anak happy, yang lain tu boleh pejam mata sebenarnya!

2 comments: