Supplement Yang Baik Untuk Yang Merancang Untuk Mengandung

Anak adalah anugerah terindah di dalam rumahtangga. Alangkah sunyinya rumah tanpa gelak tawa dan tangisan anak kecil. 

Kali ini nak bercerita vitamin dan supplement yang bagus untuk mereka yang merancang untuk hamil. Ini adalah supplement biasa untuk yang merancang kehamilan, bukan set kesuburan ye =)

Semua tahu yang asid folic penting untuk perkembangan fetus. Kekurangan asid folic bileb mendatangkan pelbagai komplikasi kepada fetus di dalam kandungan. 

Jadi, bagi bakal-bakal ibu, seeloknya, asid folic diambil seawal 2-3 bulan sebelum mengandung. Ini dapat mengelakkan perkara seperti kecacatan tulang belakang bayi yang bakal dilahirkan.


Ambil vitalea - multivitamin lengkap dengan asid folic, vitamin c, ostematrix dan ESP. 

Vitalea untuk total wellness. Kesihatan menyeluruh bakal ibu. Apabila ibu sihat,  insya allah proses mengandung akan lebih menceriakan. Ibu cergas, baby pun sihat.

Vitamin C - ramai yang tau kebaikan vitamin c ni kan. Refer sini untuk antara kebaikan nya kepada ibu. Dalam hal untuk merancang kehamilan, ada juga part bapa. Pengambilan vitamin c oleh bapa akan membantu penghasilan sperma yang lebih berkualiti.

Ostematrix - bukan sekadar kalsium! Ia adalah supplemen lengkap kalsium bersama mineral lain yang membantu penyerapan optimum kalsium - magnesium dan vitamin D. Ini memastikan kalsium diserap oleh tulang. Bukan diserap oleh usus lalu dikumuhkan. Refer sini ye pasal ostematrix.

ESP - ini hot selling product. Kiranya star la ni. Sebab kebanyakan set akan include ESP. Apa kaitan dengan merancang kehamilan? Haaa.. ESP ni antara manfaatnya adalah untuk memelihara dan memulihara rahim. Ia menguatkan rahim dengan cara yang selamat. Dannn... tentunya dengan lain-lain bonus dengan pengambilan ESP ini.

Ida
SID : 954336
Whatsapp : 012 - 629 5415

No comments:

Post a Comment