Menari Dan Menyanyi In Public

Berani tak menari dan menyanyi in public? Smlm, mama dapat bawa Adam ke playground. Hari dah nak maghrib sangat, tapi kesian punya pasal, kami singgah juga. Orang masih ramai, tapi tak puas kerana takde yang boleh dibuat geng. Kami main berdua.

Owh... Adam naik ke slide dan... tara... Menyanyi dan menari. Dengan kuat dan happy. Wahhh!!! Dunia ini Adam yang punya.

Heee.. Actually nak cerita pasal nyanyi tu je. Like it! Sebab rasa mama, mama dulu tak berani nak nyanyi joget-joget in public. Malu ( sekarang pun sama ). Good boy! Selain well behave, konfiden level tinggi jugak kot.

Owh... Jenguk2 juga Adam menari kat atas stage dulu.

17 comments:

  1. HIHII.. SY XPNH PUN.. MALU GAK..HEHEE

    menari dkt rumah je dgn alisha,...hahaa

    ReplyDelete
  2. Sama la kita. Hehehe. Mama, public speaking pun kantoi. Harap2, adam x mcm mama

    ReplyDelete
  3. segan lak ... hee... nnti suami jeling aja ...hhaa

    ReplyDelete
  4. bagus kalau budak confident levelnya tinggi. boleh di asah , bakatnya tu :)

    ReplyDelete
  5. anak2 skrg semakin berani.....

    ReplyDelete
  6. Berani adam yeh..Mak?? Tak munginnnnn..

    ReplyDelete
  7. Kalo dia maintain high spirit, nk soh masuk bintang kecil. Hahaha

    ReplyDelete
  8. Wah Adam...!! Sungguh gembira ye..

    ReplyDelete
  9. Ya... One happy go lucky child

    ReplyDelete
  10. sy mmg takde bakat menyanyi..menari pun keras je,tu sbb malu..klu aiman mmg sejak baby high confident level..mana tmpt pun dia belasah joget..:)

    ReplyDelete
  11. Pn kutu : bagus mcm tu. sya mmg suka budak yang konfiden ngn behave ni. Sesuai la sangat kalo depa berkawan!

    ReplyDelete
  12. hahahaha tggu bsr sikit, malu la nnti tu =P

    ReplyDelete
  13. rugi r mama tak amik video. klu x bleh letak cni

    ReplyDelete
  14. bilo dah ado anak nih malu tolak tepi sikit...hehe

    ReplyDelete
  15. Munnafendy : harap2, malu bertempat. Jgn semua benda nak malu... Rugi

    Reyha : tu la kan.... Dh nak maghrib sgt, phone ngan beg sume tinggal dlm kete je

    Papa mifz : betul. Tolak tepi aje. Kalo lelaki ran jaga / layan anak, rasa2 saham dia naik kot
    ( papa adam : mama puji ni....)

    ReplyDelete
  16. chii x ingt..rasanya mcm x je..sebab pemalu..eheh..
    mesti ramai org tgk kan..eheh..comel je

    ReplyDelete
  17. Chii : hahaha... Mama pun xde. Silap2, nyorok belakang parents

    ReplyDelete