Kek Choc Moist Super Duper Sedap

Sedap dan murah. Kek sedap dan murah! Homemade dengan penuh kasih-sayang. Siapa buat? Anti Hajar!


Apa yang special kek anti Hajar ni? Haaaa... kena cerita satu-persatu. Entry kali ini, nak cerita pasal Choc Cake Nutella Moist.


Tengok gambar di atas. Nampak mengiurkan? Sangat mengiurkan! Itu baru gambar. Cubalah rasa!!!! Choc cake ni saaaangat lah bercoklat. Siapa suka coklat memang la! Rasa macam nak pitam. Makan tak boleh berhenti. Itu yang order masuk tak putus-putus kot.

Topping dia ada nutella, choc parut, kinder bueno, kit kat dan potongan buah. Mewah!!!! Makan choc yang manis dengan buah yang sedikit masam, perghhhh!!! SEPULUH BINTANG!

Berapa harganya? Kek ini dijual dalam dua saiz. Saiz besar dan kecil. Saiz besar biasa orang order beserta deco. Jadi harganya berbeza mengikut deco yang dikehendaki. Kek yang kecik ini pula hanyalah RM15

Serius, pernah orang tanya pada anti Hajar, " Tak rugi ke jual RM15 je dengan topping mewah ni? ". Kita berkongsi rezeki la kan. Insya Allah berkat. Ameen!

Nak order? Tu haaaa... ulang tayang semula.


atau whatsapp je : 011 - 2114 9325

COD di kawasan Balakong dan area berdekatan. 





8 comments: