Konsert Akhir Tahun Princess Kami

Masya Allah! Dua minggu sebelum konsert, permata hati kami sibuk berlatih. Pantang disuruh berjoget, dia akan berjoget. Maklumlah budak nak perform semasa konsert nanti. Tak sabar rasanya nak melihat Aleesya terkinja-kinja di atas pentas.

Iklan sikit ...

Cerita konsert akhir tahun Adam semasa 6 tahun :
Tunjuk yang ni je... Adam perform 3 lagu sebenarnya.



Cerita konsert akhir tahun Adam semasa 5 tahun :
Masa ni, memang satu ni jer performance yang Adam join.



Er... sebenarnya nak letak link je konsert abang Adam tu. Tapi, cari punya cari, tak update dalam blog rupanya. Waaaa... Lain kali la... mama update konsert Adam.

Sambung kepada Aleesya...

Punyalah ramai orang! Penuh di dalam dan di luar dewan. Wow! Macam mana ni? Boleh ke Aleesya and friends nak perform?

Saksikan...



Apa jadi? Kayu! Hahahha... Hanya berdiri tegak. Nasib baik la tiada budak-budak yang menangis.

Padahal... pantang dengar muzik, Aleesya mesti bergoyang. Hai... mungkin nervous ramai orang kot.

2 comments:

  1. mesti segan tuh sebab ramai orang..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... harap di lain tahun, boleh tengok aksi si kecik ni

      Delete