School. Homework.

Homework! Tiba-tiba hari ni Ada homework! Yeayyyyy! Due subjek, Adam pulun Dari tadi. Sejak pindah sekolah, memang jarang dapat homework. Sesekali dapat, mama seronok! Haaaaa.... Betul! Mama seronok Adam Ada homework. Tapi jangan hari-hari Dan banyak pula tuuuu. Kesian kat budak.

Happy? Ye! Kenapa? Sebab Adam dapat penuhi masa dengan berfaedah. Kikiki. Daripada dua beradik dok ralit dengan iPad aje kan. Study? Mama memang la ajar Adam... Tapi bukan hari-hari. Beberapa Kali je seminggu. Biasanya pada hujung Minggu sebelum keluar berjalan-jalan.

Tadi Adam start jam 8 malam. Pukul 8.45 malam baru siap! Pukul 9 dah ajak masuk bilik untuk tidur. Time to sleep! Tatau macam mana Adam nak tidur sebab aleesya tengah sibuk menyanyi. Kikikiki.

3 comments:

  1. Bgusnya Adam..siapkan homework dulu baru nak tidur.. saya pun harapkan kalau naim dh bersekolah dia akan tidur awl... kita pun penat bila anak tdur kul 1 pagi..

    ReplyDelete
  2. bagusnya adam tak menangis buat homework... anak saya ni, kalau suruh buat homework... meraung sakan... aduhai... letih!

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete