Gaya Anak Perempuan Teman Shopping



Untung la ada peneman nak bershopping. Peneman yang baru. Adam pun suka je teman mama. Banyak pendapat diberikan. Tapi... Akan sampai la kot satu masa yang Adam mungkin malu nak mengekor mama shopping women's stuff. Aha! 

Ajak Aleesya la untuk girl's stuff :)

Time ni, sebenarnya mama nak shopping dress untuk pergi kerja. Maaf la lama memilih. Tapi, keletah si peneman yang girl ni memang mencuit hati. Berlari ke sana sini. Geram je kakak-kakak dalam kedai ni tengok. Kikiki.

Aksi memilih pun boleh tahan. Dikirainya satu persatu dress yang ada, sambil mulut mengomel tak tau apa. Sweet!

Ada adik, Ada juga Abang! Alhamdulillah Adam rajin melayan adik. Terima kasih Adam. Susah juga mama kalau Adam tiada.

No comments:

Post a Comment