Penat Menunggu


Gaya budak besar dah kan? Macam orang bujang! Haaaaa... Anak bujang mama tunggu printer dengan toner baru. Wah!!!!! Syok la memerin ( print ) lepas ni.


Kikiki. Printer lama masih berfungsi. Ink pun baru sahaja diganti. Tapi papa beli kan printer baru kerana printer lama tak economy. Harga ink memang tak mahal, tapi, kejap-kejap kena beli ink baru. Padahal, belum banyak pun di print.

Yang best tentang printer baru ni, boleh copy sekali. Tak perlulah keluar ke kedai kalau tiba-tiba Adam bagitau Cikgu suruh fotostat buku. Kikiki :)

2 comments:

  1. bagus gak tu, kalau tetibe tengah malam baru teringat cikgu suruh fotostat takdelah pening nak cari kedai..huhu

    ReplyDelete
  2. memang nampak bujang dah tu...hehe ..hensem..
    bagus klu ada printer sekali fotostat.. mmg senang byk.. :)

    ReplyDelete