Melompat Dek Cendol Durian

Cuaca panas-panas, sedapnya kan bila dapat makan Cendol. Bayangkan cuaca panas terik tau. Tapi, jarang nak merasa makan di panas terik. Takkan nak keluar rumah semata-mata nak dibakar matahari. Lain lah semasa berjalan-jalan merasa cendol Melaka.

Tapi, cendol ini tetap sedap walau pun di makan di dalam suasana sejuk beku. Kikikiki. Makan di shopping complex la tu! Haaaa... Cendol bukan sebarang cendol... Cendol durian yang menambat rasa.


Haaa... Siapa yang melompat apabila makan cendol durian? Siapa lagi kalau bukan si gorjes Aleesya. Bukan main menjerit lagi hendakkan cendol pada mulanya. Melompat kerana sejuk dan juga kerana durian. Kikiki. Sesudu dan cukup!


Cantiknya Gigi! Haaaa... Gigi bawah tu hanya Ada dua batang sahaja. Gigi atas?banyak!

Nak tengok cendol apa yang di makan? Mama update kemudian. Kikiki.

5 comments:

  1. ala.... baru excited nak tengok rupa cendol durian tu. huhuhu

    ReplyDelete
  2. ala.... baru excited nak tengok rupa cendol durian tu. huhuhu

    ReplyDelete
  3. amboi teserlah muka excited aleesya

    ReplyDelete