Busy Memindah

Lama tak update ni. Insya Allah, tak lama lagi kita start balik menulis journal kehidupan kita. Terutama tentang dua beradik ni la.

Busy apa eh? Busy mengemas nak pindah rumah. Kikiki. Kemas sikit-sikit. Itu pun, terpaksa mengambil cuti untuk mengemas. Hari biasa? Tak sempat dengan anak super manja :p

Aleesya ni nampaknya ketagih... Dah hampir setahun tujuh bulan menyusu badan. Biasanya Aleesya akan bisik, " Nak tet*k ". Dua kali aje Aleesya berbisik. Kali ketiga, Aleesya menjerit! Hohoho. 

Weekend pun sama. Keluar setelah lima hari memerap di rumah. Jadi... kikiki. Unless mama cerita pasal rumah. Ahaaaa... ye. Cerita pasal rumah. Maybe.

3 comments:

  1. Wah.. nk pindah rumah baru ya.. mesti penuh semangat mengemas dan menghias tu.. patutla sibuk.. moga selamat semuanya k.. seronokla adam dan aleesya nanti pindah ke rumah baharu ya..

    ReplyDelete
  2. Fuh..nak pindah rumah..memang penatlah nak kemas semua barang..luqman yg pndah bilik jer pon dah rase macam apa dah..hehe..

    ReplyDelete
  3. fia sebut nak nenen..hehe..asyik nak mengempeng je kerjanya..

    semoga cepat kemas barang n pindah.rindu dah cerita Adam n aleesya

    ReplyDelete