DIY Kad Happy Birthday Untuk Hanif


Assalamualaikum Hanif! Happy birthday! Semoga sihat dan membesar jadi anak soleh yang membanggakan keluarga.

So, Hanif officially is two! Dah dua tahun! Haaaa... Hanif ni sebaya dengan Aleesya la. Cuma Hanif baby awal tahun dan Aleesya baby hujung tahun. Ewahhh... rakan sebaya tu!



Kad ni awal lagi abang Adam prepare. Dibuat dengan penuh kasih-sayang semasa abang demam hari tu. Baca kat sini ye. Owhhh... nak tengok step by step, ada la sikit kat entri tu. Tapi tak detail macam tahun-tahun dulu. Kikiki.

Kata anti, " Ini adudu ke? Kenapa bukan kaler hijau? ". " Ini bukan adudu. Ini robot la anti ". Kikiki. Ye laaa... ada antena. Macam adudu. Adudu dalam cerita boboboi tu...

Cantik kan kad happy birthday ni? Ada la improvement dari kad ke kad. Ok. Next is birthday grandmother wan. Kad apa agaknya yang Adam nak buat :)

9 comments:

  1. Next 2 kad ye.. Utk grandmother wan dgn uncle. Sama tarikh okeh :)

    ReplyDelete
  2. Next 2 kad ye.. Utk grandmother wan dgn uncle. Sama tarikh okeh :)

    ReplyDelete
  3. cantik besday card untuk hanif.pandai Adam lukis robot macam adudu.kami pun tgh plan nk buat diy card utk besday abah aiman bulan depan. entah jadi ke tidak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah jadi. lambat pun tak apa kan ;)

      Delete
  4. comel...wlpn ada tersalah sikit...good job adam

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... rasa nak frame kan aje. kikikiki. tapi... itu hanif punya!

      Delete
  5. Eh..dah besar Hanif.. rasanya saya baca masa Hanif baru lahir.. dah lama juga nampaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua tahun masa berlalu. wahhhh.... cepat betul!

      Delete