Breakfast Ala Kampung

Breakfast dengan baju tidur. Macam breakfast in bed? Kikiki. Ini breakfast tepi jalan je. Kedai di kampung. Masa keluar rumah, keadaan masih gelap. Tak sampai hati nak mandikan Aleesya.


Owhhh... di kampung tiada water heater. Nak masak air, kikiki... malas la pula. Cuba la sekali nak mandikan Aleesya. Bukan awal pagi tau! Dah tengahari. " Sejukkkkkk ma! Sejukkkkk ". Kikiki. Jadi, tak mandi la princess.


Selesai menjamu selera, nak tapaw makanan pula. Kami bertiga kenyang. Adam kelaparan kerana tiada apa yang kena dek seleranya. Tapaw karipap sahajalah untuk abang Adam.

Adik makan dengan berselera. Lapar dan ditambah keadaan makan sambil menikmati pemandangan. Sedar tak sedar, banyak juga makanan yang masuk ke perut. 

2 comments:

  1. amboi Alisha pakai baju tido pun maintain tocang ikan dua.hehe..afia slang langaung tak boleh diikat rambut. nak sikat pun jenuh berkejar.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huishhhh... harus! berbaju tidur pun, rambut kena maintain. Kikiki. aleesya setakat ni suka ikat rambut. mama dia yang kadang-kadang malas nak mengikat :)

      Delete