Bila Dua Beradik Drive Kereta


Wahhhh!!! Bukan abang je yang boleh drive kereta, adik pun boleh! Yang abang sampai confidence la nak drive in real world. Cuma katanya, " Kaki abang pendek. Tak sampai nak tekan minyak ". Amboi...

Mulanya, mama main permainan lain dengan adik. Tekan-tekan. Tekan-tekan. Bosan kot. Pandang belakang, rupa-rupanya abang tengah kusyuk main permainan lain. Apalagi... menjerit la si adik. Mesti nak main sama abang.

Kejap je abang main lawan-lawan. Tapi kereta ni abang suka. Kalau tak dikawal, hurmmm... habis kat kereta tu saja. Adik? Drive kereta tanpa coins. Seronok sebab abang di sebelah sahaja. Abang pusing, adik pusing. Abang tukar gear, adik pun boleh! Happy sungguh dua beradik ni.

2 comments:

  1. Klu dtg sini memang parah. Tak diajak balik melekatlah kat sini kejap2 tukar token.haha..

    Adik biasalah kan,semua nak buat apa yg abang buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... mesti ikut apa idola dia buat ;)

      Delete