Adam Melukis

Adam di kampung. Seorang diri. Aleesya beradu setelah kekenyangan. Mana la sepupu-sepapat Adam ni. Bosannya bila berseorangan apabila bukan di rumah sendiri.

Kikiki. Tapi Adam pandai mencari aktiviti. Kebetulan memang ada whiteboard dan marker. Hurmmmm... 

Layan gambar candid ni.


Walaupun lukisan Adam adalah amatur, cuba lihat pemilihan objek yang dilukisnya. Ahaaaa... tak clear ye... tengok gambar di bawah pula!


Ohoooo... ada powerbank siap dengan usb port. Kikiki. Anak zaman moden, benda-benda macam ni pun perkara biasa bagi mereka. 


Nampak bakul baju tu... ampun dan maaf la. Tok Ma ni mangsa banjir besar yang melanda Kelantan baru-baru ni. Jadi... bakul tu pun nak posing masuk sekali dalam blog. Ahaaa!

4 comments:

  1. Amboi Adam power bank tu yg dilukisnya. Amateur apanya MA, cantik sangat dah saya tengok Adam lukis. Berbakat, kreatif dan bijak gunakan masa terluang dengan aktiviti berfaedah.

    Ohh kmpg kt kelantanlah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa... ada powerbank dan ipad. detail lukisannya. kikiki. amatur tu refer kepada baju dan cawan. ahaa!

      Delete
  2. Ai best la dia blk kg kelantan kali ni.. saya ingat lagi rasanya kg MA kat Bachok kan? Dalam komen dulu penah MA cerita.. ini seronokla balik kg ya.. semua balik sama ke tu... eh macam anti dan hanif xda je.. ke hanif sepupu belah lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanif tak ada. kebetulan tak sama masa balik. time ni hanif kat Terengganu

      Delete