Maharaja Lawak Yang Baru

Dulu, Adam gelarkan dirinya Maharaja Lawak. Kenapa? Adam ni periang dan suka buat lawak. Tengok sahaja gambar-gambar Adam dalam blog ni. Kalau Adam ready, memang suka buat muka yang bukan-bukan!

Sekarang, dah ada penyandang baru. Aleesya si baby! Nama je baby, tapi, nampak gaya lebih ceria dan lebih kelakar lagi! Pantang ada peluang, aiii... ada sahaja gelagat yang mencuit hati.

Aleesya akan ulang apa yang dia buat, jika dia rasa kami tak nampak. Dia sengaja menunggu gelak tawa pecah, dan gelak bersama. Wahhh... cuba gabung abang dan adik, ceria rumah!

Seronoknya bila ada anak kecil ni. Berbaloi-baloi dengan masa, tenaga dan wang yang dilaburkan. Hilang la kejap segala penat dengan telatah anak yang menghiburkan!

3 comments:

  1. kalau ada budak2 memang meriahlah rumah.

    ReplyDelete
  2. Wah.. bestla gitu, ramai yang memeriahkan rumah MA.

    ReplyDelete
  3. memang ada anak kecil ni rumah meriah dibuatnya kan

    ReplyDelete