Khazanah Lama Hasil Seni Tadika


Mengumbah kotak yang mama simpan hasil-hasil seni Adam. Haaaa.... Simpan? Iye. Simpan untuk Adam tengok. Berapa lama nak simpan? Tak tahulah. Mungkin mama kena snap gambar setiap satunya, upload ke dalam blog. Lepas tu... kalau terbuang pun tak kisah. Sebab boleh tengok dalam blog ;p

Benda-benda macam ni, bila simpan nampak macam menyemak. Haaa... sebab tu la mama beli kotak yang cantik untuk menyimpan. Jadi, nampak kotak yang cantik sahaja la. Isinya... buka kotak, nampak la isinya!

Sibuk kita mengingati nostalgia lama dengan si abang, si adik nak join juga! Wajib ada la Aleesya ni. Hihihi :)

4 comments:

  1. betul tuh...simpan2 jgk..kena ada back up plan..hehe...kalau ilang pon xde sbb ade gmbr..hehe

    ReplyDelete
  2. Saya tak banyak simpan benda hasil kerja naim.. nak kena simpan betul2 juga ni barulah ada boleh jadikan kenangan nati

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya bercadang nak ambil gambar dan buat entry. jadi, tak simpan pun ada kenangan!

      Delete