Hanif Yang Manis



Hanif ni memang manis. Walaupun mulut berat, tak dengar suara langsung, tapi sentiasa tersenyum. Senyuman itulah yang manis.

Kalau diikutkan tahun, Hanif dan Aleesya ni sebaya. Cuma Hanif lahir awal tahun 2013 dan Aleesya lahir di hujung tahun. Tapi, nanti masuk ke sekolah sama-sama la!

Tengok gelagat Aleesya! Aleesya memang suka bermain. Walaupun tiada langsung komunikasi antara dua cousin ni, tetap boleh share permainan yang sama.


Penat bermain, isi minyak dulu!

Nanti dah besar, boleh la study untuk exam sama-sama ye! Hohoho! Exam pula yang difikirkan :)

3 comments:

  1. hanif y manis n sentiasa sweet

    ReplyDelete
  2. boleh geng ngan anak saya ni..cuma anak saya dalam pada senyum menyeringai dia tu, mulut tetap pot pet pot pet..xtau lah ape yg dia dok ckp..hehe

    ReplyDelete
  3. Hehe. Jauh noo pikir nak suruh drg studi utk exam! :P Comelnya 2 orang ni. Pandai main sama-sama. Moga dua-dua jadi insan soleh dan solehah.

    Jemput ke blog saya, VitaminSuci

    ReplyDelete