Sambutan Hari Jadi Anak 6 Tahun - Part 1

Adam is 6! Jom layan gambar sambutan birthday raya ni :)

Part 1 ni sambutan di tadika. Temanya adalah birthday raya. Jenguk birthday boy kat bawah. Bukan main happy lagi! Seronoknya lain macam bila berada di kalangan rakan sebaya :)






Sebelum acara bermula, biasa la... sesi bergambar. Seronoknya bila berkumpul ramai-ramaikan! Ini sesi mengintai dari jendela :P





Yang dekat bawah ni la kawan-kawan Adam. Seronok! Bahagia je rasa bila boleh bersembang sesama sendiri.





Agak-agaknya, apa benda pertama nampak di dalam gambar di bawah ni? Hihihi. Mama nampak kaki dan kasut masing-masing la! Putihnya kaki Adam!





Semoga Adam membesar dengan nilai-nikai positif dan sentiasa di dalam rahmat-Nya. Ameen!

Sebenarnya, ada chicky datang arini. Tapi, tak ada mood pulak nak tangkap gambar. Hihihi. Bila ada chicky semasa birthday party, haruslah ada chicky meal untuk anak-anak. Hihihi. 

Lain-lain cerita pasal birthday si Adam ada di sini. Happy birthday Adam!

1 comment: