Raya Berempat

Ehhh... raya dah tamat, baru nak cerita pasal raya. Ye! Baru nak cerita. Semenjak dua menjak ni, M A L A S nak menulis. Ruginya bila malas ni. Kesian si Adam dan Aleesya. Nanti tak ada cerita sangat pasal dua beradik ni.

2014 - first time kami raya berempat. Raya lebih meriah dengan kedatangan si princess yang kecik molek ni. Si manja permata hati semua.

Biasa dapat soalan dari kawan-kawan, " Adam tak jealous ke? ". Itu pertanyaan melalui alam maya tau! Maklum la, di alam maya, tak nampak realiti sangat. Tapi, yang biasa nampak di alam sebenar, hihihi. In real world, Adam tak jealous pun dengan Aleesya. Ketara sangat Adam sayangkan Aleesya. Walaupun yang jumpa sekejap, memang nampak kasih-sayang dua beradik.

Eh... lari tajuk dah. Ok, nak belanja gambar raya. Tema kami - setenang air laut. Biru. 



Lama tau mama tak muncul dalam blog adik-beradik ni. Zaman blog ni private, ada la muncul. Lepas tu, memang Adam je la yang keluar jadi model. Hihihi. Usah di tanya kenapa bertiga aje gambarnya, my other half malu katanya. Jadi, tak dapat nak abadikan gambar berempat di sini. Nanti mama print dan frame besar-besar gambar berempat. Aha! 

3 comments:

  1. comel si kecil tu saya pun raya berempat tahun nie

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. akak dah berlima tahun ni..dgn princess adelya,tp gambar berlima takde juga..

    ReplyDelete