Homework Owh Adik

Alhamdulillah. Setakat ni, mama tak perlu check beg sekolah Adam. Adam akan bagitahu jika ada homework. Dan buat homework tu.

Port buat homework : mana sahaja asalkan siap. Hihihi. Maafkan tulisan Adam ye teacher. Tapi homework perlu siap dengan cepat dan tepat supaya Adam boleh bermain kemudian.



Bila nampak abang pegang pensel dan buku, Aleesya pun sibuk nak study juga. Maaf la Aleesya, tak start pun lagi ajar adik. Sindrome M masih kuat. Kita akan mula soon. Hihihi.

Bila buat homework, Adam duduk berdekatan. Senang nak tanya jika ada soalan. Tapi, situasi sekarang bahaya. Ada baby yang nak kan buku dan pensel Adam.



Jadi, Adam tukar port. Haaaa.... Aleesya sudah setahun la abang. Adik kejar! Dia panjat la ke sofa. 



Asyik nak kena layan adik je, ok kita main. Main dengan adik lagi seronok! Lagipun, kerja abang dah siap!



4 comments:

  1. Amboi sampai kt dinding buat hwork ye. Ank ank akk klw ada hwork kemain liat nak buat. Esok nak pi sklh br terhegeh hegeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tak nak kasi adik rampas buki tu

      Delete
  2. hehe..buku tak cukup besar tu sampai tulis kat dinding...

    ReplyDelete