Hasbro Constructbots Challenge

Entry bergambar. Jom tengok pamplet ni dulu :)



Challenge ni terbuka untuk budak berumur 6 tahun dan ke atas. Ok pass! Adam 6 tahun :)

Hadiah yang besar tu untuk 1st place. Kedua ketiga pun dapat hadiah. Cuma kecil la hadiahnya.

Kita layan gambar!


Pasang Adam! Pasang! Macam pasang Lego je! Adam pandai ikut instructions. Cuma bila nak sambung joint tu, tangan Adam tak kuat nak tekan. Asyik terbuka je.

Mama dok perhati je la dari jauh. Laju je Adam ikut instructions tu. Dah biasa pasang Lego kat rumah. Part yang tak melekat tu, lain kali cuba lagi ye abang Adam!

Ok. Abang sebelah Adam yang siap dulu. So, grand price belongs to abang tu. Besar hadiah dia :)

Sambil pasang sempat bergurau-senda. Owhhh... ada cerita lain di sebalik keramahan mereka. Entry lain :)




Sementara Adam sedang bertarung, Aleesya menjadi diva la. Bermain dengan permainan yang ada :)




Akhirnya saat yang ditunggu-tunggu. Inilah pemenangnya! Kedudukan 123 tu ikut ketinggian budak-budak ni. Hihihihi!



6 comments: