Kesiannya Aleesya

Tiap kali Adam nampak mama buka my-adam, dia akan baca " my adam ". Budak dah pandai membaca kan! Tapi.... ada tambahan. " Kesian Aleesya ".

Agak-agak, apa pasal Adam rasa kesian dekat Aleesya? Haaaaa.... MA tanya la Adam.

" Kenapa kesian dekat Aleesya? ".

" Kesian sebab tak ada my-aleesya ".

Wahhhh!!! Semua benda nak share dengan adik kan.

" Boleh tak mama tulis my-aleesya kecik-kecik bawah my-adam? ".

Jawapannya tentulah boleh! Tunggu ya Adam :)

3 comments:

  1. abg yg sweet betul adam ni tau

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sy baru je nak komen pasal ni. seb baik abang adam concern ^_^

    ReplyDelete