Rambut Sebelum Dicukur


Gambar Aleesya semasa rambut masih banyak. Sekarang? Dah tumbuh lebat tapi, hihihi... kebotakan la sikit. Nak kasi comel, pakaikan la topi.

Topi ni pun satu hal juga. Macam-mana entah boleh keciciran. Maybe jatuh masa pegang ke apa.

Ini teaser je ni. Lepas ni baru nak upload gambar adik yang ... Macam-macam nak cerita sebenarnya. Insya Allah jika berkesempatan.

3 comments:

  1. hehehehe kalau nk pakai topi x pelah.mst comei~

    ReplyDelete
  2. Rambut Aleesya memang lebat. Tapi rasanya memang ada nampak gambar Aleesya macam botak, a bit nampak macam boy. Baru nak tegur dalam komen terdahulu tapi lupa pulak. Oh, memang rambut Aleesya dah kena cukur rupanya.

    ReplyDelete
  3. suka tgk gambar adam pegang tgn adiknya

    ReplyDelete