Macam Stress Jer...


Nampak muka stress tak keruan? Masam je kan. Nak snap gambar pun tertunduk-tunduk. Tak nak kasi mama snap =)

Ini gambar orang dah dapat apa dihajati. Masam? Ye! Adam ni, hal dia kita kena settle kan last sekali. Sebab, kalau dah beli toys dia, mula la tak senang duduk. Nak balik la. Balik mmain.

Sedangkan, banyak lagi urusan lain perlu diselesaikan. So, senyum la sayang. Sabar ok ♡♡♡

Sebab, tamat sudah agenda. Ini add-on. Dia memang dari awal lagi mengira detik balik ke rumah. Macam ni la... dalam hidup memang banyak add on. Bukan semuanya straight. 

Alamak... 2 Jan start kerja. Huhhh... genap 100 hari bercuti. Ikut hati, aishhhhh.... tak cukup tu :)



4 comments:

  1. dah mula kerja hari ni ye..selamat bekerja..

    ReplyDelete
  2. selamat sambung kerja.... kejap je 100 hari ye

    ReplyDelete
  3. sama la ngan saya bila dah lama cooti memang liat sikit nak gi kejakan ..adam muka stress pun tetap hencem tau....

    ReplyDelete
  4. hehe budak2 mgm cmtu..wah dah nak naik kerja..aleesya tinggal nursery ke?

    ReplyDelete