Usaha Memberi Adam Makan Omega Guard Shaklee Yang Awesome

Cerita pasal omega guard shaklee aka minyak ikan. Ketulenan melebih 90%. Ye, nak beli supplement, baca dulu kandungannya.

MA pernah cerita di sini, Adam tidak boleh makan omega guard shaklee ni. Mula-mula, bagi sebiji. Gagal ditelan. Sebab tak boleh telan, MA pecahkan kapsul tu. Masukkan ke dalam air milo. Hihihi... bila dipecahkan, tentulah ada sedikit bau. Reject terus air milo mama.

Owhhh... kerana MA bercuti panjang, Adam pun nak ikut bercuti. Duduk rumah sahaja. Tapi, tiga kali juga minggu ini terpaksa ke tadika. Untuk belajar?  Tak... cuti sekolah tak belajar. Hanya day care.

Tapi, Adam pergi kejap sahaja. Tak sampai setengah jam pun. Teman mama COD omega guard kepada ibu-ibu yang nak beli omega guard. Sorang-sorang borong 2 botol terus. Sebab ada promotion kan.

Sambil-sambil tu, bila Adam tanya kenapa pergi ke school dia, MA ceritalah siapa yang beli. Budak kan suka bersaing. Bila tau kawan-kawan makan omega untuk jadi pandai, Adam pun teruja juga. Terus minta nak makan omega juga. Haaaa... macam tu la! Tak kan mama jual untuk anak orang je pandai,  anak sendiri tak nak makan. Hihihi.

Ramai rupanya parents yang bagi anak makan omega guard ni. Selain untuk cerdik pandai, bagus juga untuk anak yang ada asthma,  eczema. 

So Adam, cuba telan ok!

2 comments:

  1. pandai adam,nak persaingan..betul tu mama jual,takkan anak org lain pandai, adam tak nak jadi pandai..:)

    ReplyDelete
  2. bagus juga mcm tu ya...adam dah makan omega la skrg ye..

    ReplyDelete