Tidur Menyenget


Inilah posisi favorite Aleesya. Tidur kepala menyenget. Kalau tak senget ke kiri, dia senget ke kanan. Puas la betulkan kedudukan kepala tu.

Time jalan-jalan dekat mall ni, lagi ligat la berpusing. Dekat nak krismas pulak tu. Cantik sangat la kan dengan gantungan lampu-lampu, snow flakes dan santa. Puas la Aleesya menengok.

Tak nak tidur dia jalan-jalan. Paling best tidur dalam kereta. Berpeluk rapat kan! Time jalan-jalan ni, nampak macam-macam. Kat rumah nampak kipas dan aircond. Tu je la. Tak ada liplap-liplap. Dalam gambar tu, baru nak terpejam mata. Zzzz. 


Bila Aleesya menyenget macam tu, cuba teka mana abang dia? Haaaa... tentulah berdepan dengan si adik. Macam biasa, sibuk bercerita pada adik kesayangan dia =)

4 comments:

  1. Sebelum ni masa baru lahir aleesya tidur ok je kan? Tak senget kepalanya.. saja dia selesalah tu...lagipun aleesya ada senget ke kiri dan ada ke kanan..saja nak ajak abang bg tumpuan kat dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa... mmg rasa dia selesa mcm tu. Cuma nampak pelik. Hahaha.

      Delete
  2. seronok la aleesya jalan2 tgk lampu..adelya jarang keluar jalan2.mama dia bz pulak..hehehe

    seronok tgk abg adam tu, rajin layan aleesya kan, abg yg baik ni, sayang adik dia tu sgt2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa... kami jarang di rumah kalau weekend. Mmg keluar berjalan. Ni pun, dah control sbb adik kecik lg.

      Delete