Result Exam Semester 2/2013

Result exam abang Adam. Walaupun Adam tak faham apa itu exam, dapat nombor berapa dalam kelas tu apa maknanya, tak apa lah. Asalkan Adam dapat jawab soalan exam.

Result semester 1/2013 yang cantik dengan beberapa subjek dapat markah 100%. Wahhh! Teruja mama dia. Adam of course la happy. Faham pulak dia makna markah 100% tu. Dapat nombor 2, mama yang excited lebih. Adam tak faham apa-apa.

Ingatkan, semester 2/2013 ni boleh dapat nombor 1 pula. Mama la aim sorang-sorang. Ikut kan Adam, lepas nombor 2 kena nombor 3!

Oklah. Walaupun menurun, syukur sebab Adam hadir untuk exam. Masa ni, mama warded di hospital dan mc 35 days. Huhu. Adam ke tadika memang dari hospital. Bermukim di hospital lebih seminggu, hibernate di rumah dan ulang-alik rumah - hospital. Kesian Adam tunggang-langgang masa tu.


Overall,  ok. Semua A. Paling rendah pun 94%. Alhamdulillah. Nombor 1? Tidak. Nombor 4 untuk budak lima tahun. 4/33. Ok lah. Not bad.

Ejaan jawi yang dulu dapat 0, sekarang dapat 1. Improvement juga kan.

Suka baca komen ustazah lin. Hihihi.


Usaha lagi ye Adam.


7 comments:

  1. tahniah adam.... semua A.. baguslah adam ni.. semoga terus maju jaya lagi yer..

    ReplyDelete
  2. Tahniah adam!!!

    kalau saya pun excited... tak sia2 usaha mama adam selama ni :-)

    ReplyDelete
  3. Wah..dah bagus ni untuk Adam yang baru 5 tahun.
    Aunty tumpang bangga dengan pencapaian Adam ni..

    ReplyDelete
  4. adam bijak..tahniah!semua A..nombor dua..bagus sgt komen2 cikgu pun best

    ReplyDelete
  5. tahniah utk adam..tunggu adam akak lak tahun depan mcm mana bila dah sekolah

    ReplyDelete
  6. wah pandai adam ni.. heheh tahniah adam...

    ReplyDelete