Abang Excited Nak Tengok Adik Kena Cucuk


First time bawa Adam ke hospital. Selalu, jika MA checkup atau bawa adik, Adam dihantar ke sekolah dulu. Hari ni, kita bawa Adam sekali.

Excited nya abang! Excited nak tengok adik kena cucuk. Riuh la mulut Adam. Nasihatkan adik la konon. Nak tenangkan adik. Tapi, adik tidur je sebenarnya. Sementara tunggu nombor di panggil, sempat la snap gambar dua beradik ni.

Owh ya... berat adik dah 5.5kg. Tinggi, nanti MA tanya doktor. Kalut-kalut tadi, tak sempat menjenguk pada nurse.

6 comments:

  1. seronok ye abg adam nak tengok adik kena cucuk..wah berat dah tu, anak akak baru ni check up baru 3.4kg, sbb demam jd dia kurang minum dan muntah2

    ReplyDelete
  2. Aleesya rilex je nak kena cucuk.. bagus dia..
    Semangat dan sayang betul Adam ye.. lain kali mesti dia nak ikut lagi..

    ReplyDelete
  3. Dah lama x bw bb pi cucuk. Anak yg paling kecik dah nk msk 5 tahun.

    ReplyDelete
  4. teserlah muka teruja adam..adik relex je menguap..comel sungguh..hehe

    ReplyDelete
  5. hamboi luasnya adik menguap...hehe

    ReplyDelete
  6. Alololo... Adik. Besarnya menguap :) Apalah agaknya nasihat bernas si Abang ni bagi kat adik yang tengah sedap tidur nih.

    ReplyDelete