Yang Sebenarnya Berlaku...


Dalam entry hari tu ada cerita pasal dua budak comel di atas. Taekwando performance ni untuk budak 6 tahun je tau. So, apa budak berdua tu buat di situ?

Haaaaa.... nak gelak pun ada. Tengok video ni untuk tahu kisah sebenar.



Rupa-rupanya, memang opening performance ni hanya untuk budak 6 tahun. Dua budak comel tu, excited sangat nak join. Jadinya, mereka ni berdiri di belakang cikgu taekwando dan ikut steps cikgu. 

Bermaksud, semua budak 6 tahun buat performance mengadap mereka. Macam diorang pula yang mengetuai performance tersebut. 

Cute kan? Adam sebenarnya tengah main dengan kawan.

Sementara abang have fun di dataran, adik pun sedang seronok tidur =)



5 comments:

  1. ewahh..adik mesti tengah mimpi syokk tu..sampai sengih haa..

    ReplyDelete
  2. ADIK MMG JUARA TIDO SEKARANG NI.. KERANA TIDO LAH ADIK CEPAT BESAR..

    ReplyDelete
  3. Senyum lebar nmpk....nampak abg main kat dataran tu erk hehe

    ReplyDelete
  4. Alahai, comelnya Adik tidur tersenyum lebar gitu! Si Abang ke mana? Si budak kecik yang pakai baju biru tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju merah topi biru. Itulah abg adam =)

      Delete