Testimoni ESP Shaklee



Minum sesudu ESP di waktu pagi, tidak lapar dan bertenaga hingga ke tengah hari! Hebat!

Ini respond seorang pengguna ESP. Minum sesudu ESP sahaja untuk breakfast. Cara minum, suka hati. Campur di dalam minuman yang bukan cafein atau air gas di dalam suhu yang suam menghala ke sejuk. Kalau panas, nanti hilang semua khasiat protein dalam ESP.

Ha... macam mana? Beli ESP ni pada mulanya untuk milk booster. Tapi, customer ni tak beli alfalfa. Hanya ESP semata. Susu katanya lebih pekat dan breast lebih cepat penuh. Tapi, ingat ye, lain orang, lain kesannya. Kalau ada budget lebih, elok di sekalikan dengan alfalfa. ESP + alfalfa barulah kesannya lebih umppphhh!

Breakfast ni penting tau. Makan lah sekeping dua biskut bersama-sama segelas ESP. Hari yang indah bermula dengan perut yang kenyang.

Haaaa... siapa nak diet,  boleh minum di antara waktu makan. So nanti lunch atau dinner, tak adalah makan banyak sangat!  Kan ke kurus nanti!

Siapa nak try ESP Shaklee, contact di bawah ye. Jangan risau,  memang harga mampu milik bersama banyak kesan hebat.

Ida 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 954336]
ida.adyani@gmail.com
whatsapp : 012 629 5415

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

No comments:

Post a Comment