Princess Aleesya Semakin Gebu


Assalamualaikum semua! Rasa comel bila pakaikan serba putih. Baju, seluar, booties and mittens.  Kain bedung tu, pink. Lupa pulak nak pakaikan putih. Tapi, kain bedung putih tu ada corak juga sikit-sikit.

Seluar dan baju ni beli baru untuk Aleesya. So far memang semua baju newborn adalah baju baru. Baju abang yang paling kecik saiz 0 - 3 months. Agak besar juga. Lepas ni baru boleh pakai.

Baju newborn ni, masa beli agak besar. Sekarang ni saiz dah ngam-ngam saja. Tengok gambar la kan... berlapis-lapis dagu. 

Berlapis pun, masih runcing dagu seciput tu. Cute!

Tak sabar nak tunggu princess ni umur 4 - 5 bulan. Nak gomol dan peluk-peluk time tidur =)

6 comments:

  1. Suka tgok aleesya makin gebu.afia masa sebaya aleesya dh bley pkai baju 6mth tau.hehe..

    ReplyDelete
  2. Comelnye,,geram dgn pipi dy tu..hihiii..sya follow cni ye

    ReplyDelete
  3. Alahai...si kecil ni semua nampak comel...mai sini..nak cium banyak2... naim sekarang kalau tgk baby dia suka nak mitak mama kiss baby tu.. lucu tul.. dia geram tapi mama kena kiss..

    Seronok tgk baju gegirl yg pebagai design....

    ReplyDelete
  4. alalala..tomeinya..bam bam gitu...:)

    ReplyDelete