Port Tidur Paling Selesa Bagi Princess

Posisi : atas mama

Little princess ni, sangat lah clingy. Bak kata abang Adam,

" Asyik nak bertempet dengan mama ".

Akibatnya, bila tidur pun kena riba. Or... letih sangat, letak je atas peha. Empuk dan suam-suam kot. Kejap-kejap je la. Asal Aleesya nampak macam dah nyenyak, pindahkan ke katil. Tidur pun tak nyenyak sangat. Sebab mata tu asyik nak intai je mama ada kat sebelah ke tak. Kalau ada, mata tu pejam balik. Kalau tak ada, phewwww... dia nangis macam ada orang cubit =)

Bila malam, kena baringkan rapat-rapat. Rapat betul tau. Tegak je mama dia sepanjang malam. 

Macam ni, baby cot nak kena let go la kot. Jadi perhiasan je kat rumah. Ibu Hanif nak baby cot?

6 comments:

  1. alahai comelnyaaa.... nampak syok je baby tidur..... heeeee^^

    ReplyDelete
  2. baby cot tu yg adam punya ekk..baby klu bf n basanya mmg tak suka jauh2 dengan mama..membazir je klu beli.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam pun x guna. Aleesya pun x guna. Huuu

      Delete
    2. lipat dulu. nanti princess da besar sikit boleh buh dalam cot buat guling2 sementara mama nak buat keje uma

      Delete