It's Sport's Day


19 Oct 2013. Sudah save the date for Adam. Tapi, nak dilanggar pantang ni, kasihan pula pada little princess Aleesya. Haaaa... 

Tarikh-tarikh yang penting bagi anak, penting juga la kan bagi parents. Tapi, dah keadaan tak mengizinkan. Mama excited kat rumah aje la. 

Rumah merah - Adam! Harap-harap Adam enjoy.  Satu lagi school event yang akan disimpan dalam lipatan kenangan =)

5 comments:

  1. anty dlu pun rumah merah tau adam..:)

    ReplyDelete
  2. Siapa yang teman adam ni? Papa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa yang teman. Mama teman adik kt rumah

      Delete
  3. mak sedih, semua gambar hari sukan tahun ni dah kena delete dek ayahnya huhuh ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... sayangnya. School ada sediakan cd ke dvd? At least ada jugak kenangan

      Delete