Gud Luck Abang Adam

Adam ada year end exam hari ni. Paper english. Jawab elok-elok ye sayang.

Seminggu berkampung di hospital. Sebelum tu pun, macam-macam hal nak di settlekan. Mama sempat ajar Adam sikit-sikit.

Harap-harap, Adam jawab dengan baik ye. Minggu lepas, setiap malam Adam main game. Bila ditanya study ke tak, jawapannya:

" Adam lupa nak study. Sebab buku kecik saja. Tv besar. Adam terus nampak ".

Tengok explanation dia. Mama tanya saja. Memang dah tau abang honey moon tak pergi school seminggu. Time papa balik untuk masakkan lauk orang pantang, Adam balik rumah sekali. Seminggu kan cuti... lama tu. Tak masuk weekend.  Seronok anak mama tak payah pergi school =)

5 comments:

  1. bagus explanationnyertu.. bijak..bijak...

    ReplyDelete
  2. good luck for abang adam...

    "mama adam, jika tak keberatan link blog ema yang tersenarai dalam bloglist adalah yang lama, ini yang terbaru link blog ema http://emarieys.com "

    ReplyDelete
  3. selamber jer explanationnyer tu...gud luck abang..

    ReplyDelete
  4. pandai adam jawab,kt situ dh nmpk kepandaian adam,rilex la mama..adam boleh jawab punya!

    ReplyDelete