Dua Beradik Di Pagi Ahad

Salam Ahad! Inilah gelagat di pagi Ahad. Awal pagi lagi Adam dah bangun. Habis dua cd ultraman ditonton. Semalam tak sempat nak tengok. Habis cerita, perut pun lapar.

Menu hujung minggu selalunya special. Menu MA pun special. Nak habis pantang dah... semua boleh makan selagi tak memudaratkan. Menu Adam? Sardin! Itu yang dia request. Lama tak makan sardin. Berbaloi! Tiga kali tambah nasi.

Perut kenyang, sambung dengan projek ni sekejap. 15 minit yang berbaloi sebelum aktiviti dalam gambar. 


Aktiviti dalam gambar pun tak sampai 15 minit. Habis? Semua kejap. Aktiviti apa yang Adam buat untuk penuhkan masa?


Hahaha. Main dulu sebelum keluar dengan papa. Tinggal la kami berdua - mama dan Aleesya =)

Main game pun, tak lama tau. Habis je satu game, tutup terus. Sambung main ultraman. Nanti kejap-kejap lagi, sambung lagi main game. 

5 comments:

  1. aktiviti lebih kurang cam aiman je adam ni..cuma aiman kadang2 je main ultraman rasaksa ni semua,dia suka senapang pistol..:)

    ReplyDelete
  2. Mama dan adik kena rehat2 dulu. Tak lama lagi bolehla keluar sama2 dengan papa dan abang..

    ReplyDelete
  3. Lama x berkunjung ke sini.,. Sibuk yg melampau...
    Sama je, anak2 akak pun jenis yg x lekat dgn sesuatu benda ... cuma sejak ada tab pandai pulak tgk utube sama2... tv x lagi dea org nak tengok dahhhh

    ReplyDelete
  4. Hi Mama, you got great looking kids.And I see your boy ada sofa sendiri tu bila tengok TV.
    Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Biasalah apa lagi aktiviti kegemaran budak zaman sekarang ni. Anak I pun camni juga gayanya. Bercinta sungguh kalau makpak ajak keluar.

    ReplyDelete