Warded Again


Baru dua malam tidur di rumah. Belum puas lagi di rumah, kami kembali semula ke ward. Silap makankah? 

Rasanya tak ada silap makan. Memang nak kena.

Tingginya kuning baby. Owh... semi-officially nama baby adalah Aleesya. Belum official sebab belum register dengan JPN. 

Owhhh... Nurse kat sini kenal lagi dengan Aleesya =)

8 comments:

  1. Semoga tiada yang membimbangkan...

    ReplyDelete
  2. Hiii Alesya! Bila auntie bleh lawat awk ni....

    ReplyDelete
  3. Kalau group darah O mudah kena kuning tapi tak apa tak lama. Anak kakak dulu lagilah dah 2 minggu baru kena sedih memang sedih tapi bila di ward lebih baik pemantauan daripada di rumah kita tak tahu... moga cepat sembuh ye Alesya sayang...

    ReplyDelete
  4. hope cepat sembuh...petua guna tak utk alesya :)

    ReplyDelete
  5. hope kuning baby cepat turun... cepat sembuh ye baby.. kne bg bf baby byk byk.. biar die uk uk dan shee shee.. nanti kuning tu kuar dari najis die.

    ReplyDelete
  6. semoga cepat turun kuning alesya,lepas ni boleh tido puas2 kt rumah..

    ReplyDelete