Sambutan Hari Jadi Lima Tahun Di Tadika


Sambutan hari jadi Adam yang ke lima di tadika. Nampak budak berdua di atas - lain dari budak lain. Sebab ada mask! Haaaa.... hanya yang volunteer nak menari di depan je dapat mask =)


Seronok duduk dengan kawan-kawan tadika =)


Happy nya Adam. Bangun pagi pun ceria aje. Sempat tanya " Ada hadiah tak? ". Eh.. eh.. eh... bukan dah sambut ke birthday hari tu? Hadiah birthday pun dah banyak kan dapat?

" Tanya je ". Hahahaha.... goody bag dan party pack ada la. Tukar-tukar dengan kawan. Tak macam masa di nursery dulu, parents yang buat birthday party untuk anak. Di tadika ni, bayar je. Tadika akan adakan sambutan hari jadi anak. Lebih senang rasanya. Tak payah nak fikir-fikir menu apa nak dihidangkan untuk anak-anak.

Lain-lain cerita Adam menyambut harijadinya, ada je kat sini =)

3 comments:

  1. selamat hari lahir adam :)
    jangan nakal-nakal tau. jadi budak yang baik ya..

    ReplyDelete
  2. Menarik cara cikgu buat majlis hari jadi adam ni.. Best nampaknya....siap ada mask yang lawa lagi...

    ReplyDelete