Di Klinik Hari Ini

Checkup hari ni, ramai la juga orangnya. Masing-masing dengan perut comel dan badan yang masih kategori slim-melim. Hai... sorang-sorang je dengan perut yang besar dan nampak bloated sana-sini.

Hurmmm... macam mana lah comel-comel semuanya? Nampak juga kelibat ibu yang membawa baby. Hurm... selim-melim juga. Yang seronoknya bila memerhatikan preggy women ni adalah nak tengok fesyen baju mereka. Ada yang pakai baju biasa-biasa sahaja - baju ibu mengandung la kan. Ada pula yang baju mengandungnya nampak sangat elegant.  Jamu mata!

Teruja juga bila melihat baju yang cantik-cantik. Gorjes gitu!

3 comments:

  1. alahai..syoknya mendengar kisah di klinik ibu dan anak ni... kalau saya, suka kalau tunggu tak lama.. kalau dah lama sikit, mulalah tak nampak baju cantik ke, baby comel ke....haha. bengang selalunya bab menunggu ni....

    tak nak keluar lagi ye baby? tiap2 minggu mama nak kena pergi jumpa nurse tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. Bukan tiap minggu... 3 kali seminggu ke klinik. Sekali seminggu ke hosp. Letihnya...

      Delete
  2. layankan je la mama adam oi..boring juga klu menunggu,menjamu mata menghiburkan hati..:)

    ReplyDelete