Cubaan Memberikan Shaklee Omega Guard Kepada Adam

Hari ini cubaan kedua memberikan shaklee omega guard kepada Adam. Kali pertama,  mama cuba memberikan gel omega guard sebiji kepada Adam. Cubaan pertama gagal. Adam tidak dapat menelan gel tersebut.

Hari ini, adalah cubaan kedua. Gel tersebut dipicit dan dicampurkan ke dalam milo dinasour Adam. Uhuuuuu... tetap gagal.

" Ada bau dan rasa lain je dalam milo ni? ".

" Mama letak vitamin dalam tu. Biar sihat dan pandai ".

Tetap gagal. Kenapa sibuk-sibuk nak kasi Adam makan shaklee omega guard ye? Adam amalkan makan minyak ikan. Sejak dari dulu lagi. Sesudu sehari kecuali apabila mama lalai lalu kehabisan stok.

Memang nampak imun sistem bertambah baik semenjak mengamalkan pengambilan minyak ikan dan madu lebah.

Ye la.... Adam kan senang sakit. Sering demam. Tapi, badan dia memang kuat. Demam pun... kalau tak dilihat suhunya, macam tak demam.

Kalau dah mamanya consume minyak ikan terbaik, nak la bagi yang terbaik juga kepada anak. Walaupun tidak hanyir, secara jujurnya, memang ada sedikit bau. Mungkin belum masanya untuk Adam beralih ke brand ini. Setakat ni, mama dan baby je la yang mendapat manfaat shaklee omega guard kan. Sebab, mama makan dan pastinya baby juga mendapat kebaikannya.


Ida 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 954336]
ida.adyani@gmail.com
whatsapp : 012 629 5415

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

No comments:

Post a Comment