Set Bersalin Berpantang Shaklee


Alhamdulillah.  Set berpantang Shaklee telah dimiliki. Settle la rasanya. Cuma, zink complex kehabisan stok. ESP pula tiada dalam gambar kerana ada di rumah.


Add on 3 yang atas ni - ostematrix memang supplement wajib sepanjang mengandung. Omega guard untuk perkembangan otak baby dan lecithin pula untuk mama kembali kurus. Ngeee... banyak lagi khasiatnya... tapi, ini main point yang mama suka =)

Sudah 35 minggu dah ni. Semoga semua urusan dipermudahkan. 

Owh.... set di atas tu, merangkumi juga set menyusu. Kita cerita lain entry la =)



Ida 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 954336]
ida.adyani@gmail.com
whatsapp : 012 629 5415

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

5 comments:

  1. yuppp semoga selamat melahirkan... lama x datang sini

    lecithin tu brapa sebotol, boleh tlg snapkan sz kapsul/tablet? plisssss

    ReplyDelete
  2. me also excited. moga dipermudahkan. cant hardly wait to see adik adam. :-)

    ReplyDelete
  3. Mommy dulu pun ambik set yang 1st tu. Tapi ambik vita C plus. Makan lepas 2 bulan bersalin. Nak makan masa dlam pantang tapi tak berani sebab masa tu Arissa kena jaundice. Cukup je 2 bulan Mommy start consume set tu. Tapi fokus lebih kepada breastfeed. Nak tambahkan susu. Alhamdulillah berkesan. Yang paling syok bila tengok susu yang dipump tu pekat betul. Sebelum amalkan shaklee susu bila letak dalam peti ais, bahagian lemak kat atas nipis je. Tapi bila dah start shaklee terbalik pulak. Part lemak tu yang tebal. Part jernih boleh kata 1/4 dari botol. Seronok betul mengepam. Laju je keluar.
    Lagi 1 Mommy rasa Alfalfa tu membantu gak la untuk kurus. Sebab masa pantang memang Mommy tak pantang pun kuantiti makanan yang diambil. Makan nasi wajib bertambah even lauk ikan selar bakar dengan sayur sawi je. Tapi ajaibnya perut tak buncit. Berat badan masuk 3 bulan dah balik normal. hehe!

    ReplyDelete