Hamil Minggu Ke 34

Wahhh.... minggu ke 34 sudah. Setakat ini, kaki masih belum bengkak. Magic! Pakai 2 kasut sahaja sepanjang kehamilan kali ini. Masih teringat ketika mengandungkan Adam. Kasut baru dibeli setiap 3 bulan. Entah apa pasal, kaki membengkak teruk. Lepas mengandung,  kasut tu of course la tak muat dah. Longgar yang amat!

Walaupun badan mengembang dengan pesat, satu lagi magic, tak pakai cincin dah! Ketat? Bukan ketat. Tapi longgar! Betul... sampai cincin boleh melurut ke bawah. Rezeki masih ada, jumpa balik cincin tu. Macam mana boleh jadi longgar... tak pastilah.

Barang-barang, rasanya sudah 90% ready. Cuma belum dimasukkan ke dalam beg. Insya Allah, weekend ni, boleh mula ber packing-packing segala keperluan.

Harapnya semua akan berjalan lancar. Gud nite ♥♥♥

5 comments:

  1. banyakkan doa dan senaman ye...semoga MA mudah bersalin kali ni...selamat semuanya

    ReplyDelete
  2. sama la kita..kaki akak pun tak bengkak pregnant kali ni.

    moga dipermudahkan segala urusan ye

    ReplyDelete
  3. congrats mama. semoga dipermudahkan. me cant wait! :-)

    ReplyDelete
  4. cptnya masa berlalu.adammesti dh tak sabar nk tgok adam..

    semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. hurm...semoga segalanya dipermudahkan...x sabar plak nka tgk adik adam..eheh

    ReplyDelete