Gambar Di Pagi Raya


Raya kali ni, tak banyak gambar. Hanya ambil sekeping ni sahaja. Adam berbaju melayu. 

Selamat berhari raya dan maaf zahir batin. Anak bujang ni pakai baju kaler purple. Tahun depan, kita bergambar sakan ok? Berempat pula =)

Menu sarapan di pagi raya - bihun goreng, ketupat dan nasi impit, rendang daging dendeng, rendang ayam dan lemang. 


Untuk lunch, ditambah dengan set nasi beriani ayam masala dan ayam kari. Raya bertiga, tapi mewah makanannya. Hajat hati nak buat kek batik aka kek biskut marrie. Tapi, tunggu lah raya ketiga atau keempat. Terasa banyak pulak makanan. 

4 comments:

  1. olo encemnya adam pagi2 raya ni... deno raya tahun ni "baju raya" kaler ijau, deno raya kat hospital sbb sakit... sehari sblum raya admit, time raya jugak nak sakit... hihi... tp alhamdulillah dah discaj smlm.. doktor bg greenlight sambung ubat oral kat umah :)

    btw kak, selamat hari raya aidilfitri!!! ^_^

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya buat MA sekeluarga yer...:)

    ReplyDelete
  3. adam ensem berbaju melayu..taun depan tgkp gambar dengan adik pulak..:)

    selamat hari raya buat MA sekeluarga.maaf zahir batin.:)

    ReplyDelete
  4. seronoknya...

    sempat juga ambil gambar adam dengan baju melayu... saya hari tu langsung lupa ambil gambar nazif dan naim masa pakai baju melayu, sabar ajelah... syok sangat sembang dengan sedra mara aritu...

    ReplyDelete