Ultraman, Monsters Dan Magnetic Block Set

Adam ambil set magnetic block nya. Ingatkan nak main block la kan. Rupa-rupanya, set block ni digunakan sebagai aksesori semasa main lawan-lawan ultraman dengan monsters. 

Block ni digunakan untuk membina rumah / kubu ultraman. Hihihi... selalunya, kalau main ultraman atau monsters, tak ada la aksesori atau props. 





Kreatif! Macam ni la kita nak! Mainnya pulak ikut macam dalam movie.  Hahaha... serious matters ni. Kalau main tak ikut skrip, merajuk la budak comel ni =)

8 comments:

  1. makin keratif cara dia main..makin bijak laa adam

    ReplyDelete
  2. hehe macm2 gaya adam main..sama la macam aiman

    ReplyDelete
  3. seronok sebenarnya melayan anak bermain toys nih kan...hehe

    ReplyDelete
  4. main kena ikut skrip..hihi. mmg kretip betul! :)

    ReplyDelete
  5. kreatif adam...nasib baik gak la dia x ajak mama nya main skali kan :p

    ReplyDelete
  6. Alalala... kreatifnya Adam....!

    ReplyDelete