Ucapan Selamat Hari Bapa


Ucapan ringkas sahaja dari Adam. Tiada syahdu-syahdu macam suasana di kampung sempena hari raya. Hahaha.... mood raya? No!

Adam cuma hulurkan kad dan kata " Nah!. Happy Father's Day. Nanti tunjuk kat kawan papa, ok? ".

" Tq Adam, cantik Adam buat ".

Senyum sempoi la anak bujang kena puji. Papa tanya, " Kad hari raya nak kasi siapa tahun ni? ".

" Semua orang ".

Wahhhh... Kalau semua orang, kena start sekarang. Lebih 10 kad nak kena buat ni. Ada dah ke idea Adam?

Proses pembuatan kad ini di sini.

5 comments:

  1. comel n sweet betul adam ni..semuanya DIY..terbaiklah

    ReplyDelete
  2. adamm...auntie mau satu kad raya ye...jgn lupa pos nnt tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti... kena kawtim ngan adam. Yg papa punya ni pun 2 minggu adam buat =)

      Delete
  3. Sweetnya jom poskan satu ke naim...?

    ReplyDelete