Result 1st Assessment Tadika Adam


Alhamdulillah. Result yang memberansangkan. Tapi pengetahuan agama Islam - imlak dapat 0/5. Imlak ialah ejaan jawi. Memang nak kena polish dulu.

Kedudukan di dalam kelas 2/17. Agak-agak, kalau imlak tu ok, boleh dapat no. 1 tak? Dan kalau pendidikan seni tu dapat A... Adam tak faham pun bila teacher ucap tahniah kat dia. Dia ingat nak main aje dengan kawan-kawan. Teacher tanya apa reward yang Adam nak minta pun dia tak faham. First time periksa, dia cuma tahu, kena jawab apa di tanya.

Cuma Adam happy bila tau dia dapat 100% untuk bm dan math. Yang dia tahu, 100% tu hebat. Macam kuasa 100% power rangers la kot =)

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. wah, pandainya adam... bagus keputusannya tu...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..... x peasan. sapa tau macam mana nak recover?

      Delete
  3. tahniah adam!! auntie proud of you

    ReplyDelete