Projek Terbaru Adam

Inilah projek terbaru Adam. Lepas seminggu beli acuan ni, baru boleh guna. Entah, susah nak cari empty space dalam freezer. Ada je benda di beli untuk dimasukkan. Pantang ada space sikit =)


Tengok ye Adam buat.


Atas lantai je.... senang. Full control.


Paling best..... tabur serbuk milo pada akhirnya. Yummeh!


Masuk dalam freezer, siap!

9 comments:

  1. wah... khusyuk chef adam... a cer bagi auntie resepi... hehehe

    ReplyDelete
  2. Okla pandai buat sendiri... kecik2 rajin buat ye :D

    ReplyDelete
  3. buat sendiri makan sendiri lagi best kan Adam..:)

    ReplyDelete
  4. Seronok ya buat sendiri.. Adam sabar tunggu sampai beku ke?

    ReplyDelete
  5. Salam~ Zam singgah dari Segmen Mia Liana Follow & Blogwalking :) Jemput singgah ke blog Zam ('',)

    pss.. teringin lak nk buat aiskrim sdri bila tgk perkakas tu ;)

    ReplyDelete
  6. projek best nie..mesti sedap hasil air tangan chef adam..:)

    ReplyDelete
  7. senang ke nak keluarkan? ada tips tak? sy punya pyh betul nak keluarkan

    ReplyDelete
  8. rajinnya adam buat ais krim,nanti anti nak cari jugaklah bekas mcm tu,boleh buat sendiri aiskrim ni

    ReplyDelete