Mari Berkebun




Ewahhhh... Adam berkebun! Eksyen saja nooo.... bukan betul-betul. Tapi, Adam dah pernah pegang cangkul! Hihihi... berat ooo...

Jalan-jalan keliling pokok tomato dan terung wan. Intai-intai juga ke pokok pucuk manis.

" Ehhhh... ada flower la mama! ".

" Ambik la... petik ".

Dipetik satu, dibelek-belek.

" Boy tak suka flower la mama ".

6 comments:

  1. ehe...boy xsuka flower...boy suka apa ??

    ReplyDelete
  2. amboi rajinnya adam..pandai ke manyangkul tu?

    ReplyDelete
  3. adam nak tanam apa tu? ada gaya nanpaknya cara Adam pegang cangkul tu...

    ReplyDelete
  4. Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen



    ReplyDelete
  5. ada gaya pekebun la adam..sgt comel dengan ayat boy tak suka flower

    ReplyDelete
  6. hee kalau anak bee petik terus di buat ala2 mcm potong sayur ... bagus adam tk suka bunga ... hee suka kereta ka kan

    ReplyDelete