Imaginasi Bermain Si Kecil

Semakin anak membesar, semakin kreatif cara dia bermain. Permainan yang ada sama sahaja, cuma tahap kekreatifan tu terserlah. 

Baca eh penerangan Adam ni.

Ultraman Taro tengah duduk kat kedai. Nak makan nasi goreng.


Monster ni la cook yang dekat kedai tu.

Power Rangers Red Jungle Fury ni, nak pinjam motor Ultraman Taro. Sebab hebat =)



Lepas kenyang, kena la berlatih. Biar tough.


Lepas tu, Ben 10 pun join sekali untuk berlatih.

Banyak watak muncul kemudian, tapi, letih dah nak tangkap gambar =)

6 comments:

  1. hahhahahha...rindu nak tengok adam main..hehehhe..

    ReplyDelete
  2. ultraman tu duduk atas dumbell ke?sejak bila adam buat body?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Hihihihi.... sabar bro. Next entry. Tu 2nd dumbell dia. Heavier frm the first set

      Delete
  3. haha comel sgt..kanak2 mmg suka berimaginasi waktu main..macam aiman juga,kadang2 letih nak melayan..tp serius sweet..:)

    ReplyDelete
  4. eh eh..ultraman makan nasi goreng?? ingtkan makan sushi..ehehhe..adam adam...:p

    ReplyDelete